Andreas Software
Gratisprogram för Windows av Andreas Jönsson

Program

AS-Resampler 1.80 - Förminska flera bilder samtidigt.

AS-Resampler 1.80
Skärmbild av AS-Resampler 1.80

Ett program som kan förminska alla JPEG-bilder i en mapp på en gång. Det enda du behöver göra är att välja käll- och målmapp och välja storlek på bilderna. Detta program är perfekt till att förminska bilder direkt från digitalkameran/minneskortet för publicering på webben eller för att bifoga i e-post.

Fördelar

  • Hanterar både stående och liggande bilder korrekt eftersom du endast anger det största måttet (i pixlar), det minsta måttet räknas ut automatiskt för varje enskild bild. Därför förblir alltid bildförhållandet (mellan bredden och höjden) intakt.

> Ladda ned AS-Resampler 1.80 (Zip, 1,14 MB)

Revisionsdatum: Se fildatum.
Licens: Freeware.
Unicode-stöd: Ja.
Programtyp: Portabelt, x64.
Operativsystem: Windows 7 (SP1+), 8.1 och 10. (Även Windows Server 2012 R2 och 2016.)
Språk: Engelska och Svenska.

Detta är programmets officiella webbplats - ladda ned programmet här för att få den senaste versionen/revisionen. Programmet är gratis.


Filter

Filterfunktionen som används i detta program är Bilinjär, men programmet kan även använda Bikubisk om du startar programmet med parametern "/Bicubic".


Information angående Metadata

AS-Resampler behåller inte Metadata i de förminskade bilderna. Metadata är extra information som lagras inuti filerna som t.ex. datum och kameramodell med mera. Men originalfilerna lämnas givetvis helt orörda.


Relaterat program

Du kanske även är intresserad av AS-Gallery Creator 2.40.

Copyright © 1998-2019, Andreas Jönsson. Alla rättigheter reserverade.

In English?
View this page in English