Andreas Software
Gratisprogram för Windows av Andreas Jönsson

Program

AS-QuickText 1.0 - Kortkommandon till ofta använda texter.

AS-QuickText 1.0
Skärmbild av AS-QuickText 1.0

Programmet AS-QuickText låter dig ange upp till åtta texter som kan infogas i det aktiva fönstret genom kortkommandon. Programmet lägger sig i systemfältet och du dubbelklickar på ikonen för att ändra texterna. Skapa en genväg till programmet i Autostart för att alltid ha texterna tillgängliga via kortkommandon. Du bör vara medveten om att programmet överför texterna genom klippbordet och därmed skriver över dess innehåll vid infogning.

Fördelar

  • Ett exempel på användning kan vara om du vill använda e-postsignaturer på olika språk beroende på mottagaren men din e-postlösning saknar stöd för detta. Lägg då dina signaturer i AS-QuickText och infoga dom manuellt.

> Ladda ned AS-QuickText 1.0 (Zip, 1,08 MB)

Revisionsdatum: Se fildatum.
Licens: Freeware.
Unicode-stöd: Ja.
Programtyp: Portabelt, x64.
Operativsystem: Windows 7 (SP1+), 8.1 och 10. (Även Windows Server 2012 R2 och 2016.)
Språk: Engelska och Svenska.

Detta är programmets officiella webbplats - ladda ned programmet här för att få den senaste versionen/revisionen. Programmet är gratis.


Notis

Alla program stöder inte denna typ av infogning, men om det inte fungerar för ett specifikt program kan du klistra in det manuellt i programmet eftersom det nu finns i Urklipp i Windows.


Problemlösare

Om du har problem med att få kortkommandona att fungera, kanske du har grafikdrivrutiner från Intel? Då, behöver du antingen ändra eller inaktivera dess snabbknappar eftersom de använder samma tangenter som standard. Efter detta, måste du stänga och öppna AS-QuickText igen.

Copyright © 1998-2019, Andreas Jönsson. Alla rättigheter reserverade.

In English?
View this page in English